Ima 100 godina i svesku u koju je upisao svaki gol Messija, a unuk mu je priredio iznenađenje života

Nije mogao sakriti emocije

Ima 100 godina i svesku u koju je upisao svaki gol Messija, a unuk mu je priredio iznenađenje života

E. Čaušević

Lionel Messi konačno je i s reprezentacijom Argentine uspio da osvoji trofej.

Argentina je prošlog vikenda u finalu Copa Americe sa 1:0 pobijedila Brazil i tako su prekinuli očajnu seriju i finalnim utakmicama, te konačno uspjeli da osvoje neki trofej.

U centru pažnje nakon utakmice našao se Lionel Messi za koga je ovo prvi trofej u dresu reprezentacije čime je zaokružio svoju fantastičnu karijeru.

Messi je s Barcelonom osvojio sve što je mogao, ali ovaj trofej mu je sigurno među najdražim koje je uspio da osvoji.

Nakon osvajanja Copa Americe Messi je konačno dobio zasluženi odmor, a nakon toga očekuje se da produži ugovor s Barcelonom. Međutim, Messi se danas našao u centru pažnje, ali zbog sjajnog razloga.

Naime, u javnosti se pojavio sjajan video na kojem je Don Hernan koji ima čak 100 godina i veliki je fan Messija.

Oglasi

Ovaj 100-godišnjak je tokom prethodnih 15-tak godina bilježio svaki gol koji je Messi zabio u svojoj karijeri i ima posebnu svesku u koju to bilježi. Njegova priča oduševila je javnost u Argentini, a na kraju je došla i do Messija.

Messi je odlučio da snimi video koji je posvetio Don Hernanu, a njegov unuk mu je pokazao video, te ovaj 100-godišnjak jednostano nije mogao da vjeruje da se Messi njemu obraća.

Don Hernan nije uspio da sakrije svoje emocije kada je vidio da mu je Messi poslao poruke, a suze nije mogao sakriti ni njegov unuk koji je sve ovo uspio da organizuje.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena je u svojoj dosadašnjoj karijeri zabio čak 748 golova, a Don Hernan je zabilježio svaki od njih.

On je u svojim bilješkama pisao datum, utakmicu i minutu u kojoj je Messi uspio da postigne pogodak što je zaista impresivno.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kurjak
Čauševiću, da te nema trebalo bi te izmisliti.
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi