Potpisao za Barcelonu, pa odlučio da odmara u Hrvatskoj

Depay oduševio susjede

Potpisao za Barcelonu, pa odlučio da odmara u Hrvatskoj

E. Čaušević

Nizozemski fudbaler Memphis Depay nedavno je potpisao ugovor s Barcelonom.

Depay je odlučio da napusti Lyon nakon što mu je istekao ugovor jer je shvatio da je vrijeme da napravi iskorak u svojoj karijeri.

Nizozemac je imao mogućnost da produži ugovor s francuskim klubom, ali na kraju je odlučio da se okuša negdje drugo.

Depay je bio na meti nekoliko evropskih klubova, ali na kraju odlučio je da prihvati ponudu Barcelone s kojom je potpisao dvogodišnji ugovor.

On se trenutno nalazi na odmoru nakon nastupa s Nizozemskom na Evropskom prvenstvu, ali uskoro će doputovati u Barcelonu na početak priprema, te će prije toga biti predstavljen na Camp Nou kao novo pojačanje.

Depay je danas iznenadio hrvatsku javnost objavom na Instagramu jer je pokazao da se trenutno nalazi u ovoj zemlji na ljetovanju.

Nizozemac je objavio nekoliko fotografija na Instagramu i pokazao je da odmara u Lošinju, te da puni baterije za novu sezonu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CREEmFZLjPW/[/instagram]

Za svega nekoliko sati Depay je dobio oko pola miliona lajkova, a u Hrvatskoj su sretni što je na ovaj način odlučio da promoviše ovu zemlju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
Dobro igra lopte ali kad vidim one sare po tijelu vjerovatno se radi o plitkoj pameti. Milioner koji se odrekao oca. Otac mu jos uvijek radi teske poslove za minimalnu placu a sin kada je dosao do novca okrenuo glavu od njega i jos nece da nosi prezime Depay (od oca) vec pise na dresu njegovo osobno ime memphis. UEFA bi trebala pravilima zabtaniti nosenje imena na dresu vec da bude za sve isti standard (prezime). Sveu svemu s moralne strane jad od covjeka.
2 3
Jasminn
Nego kolika mu je plata u Barceloni :) mislim da nas sve samo to zanima
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi