Dončićeva Anamaria otkrila tajnu iz spavaće sobe

Jedan od najljepših parova

Dončićeva Anamaria otkrila tajnu iz spavaće sobe

O. Lekić

Slovenački košarkaš Luka Dončić i njegova djevojka Anamaria Gotles doista izgledaju kao par iz snova.

Luka i Anamaria godinama su u vezi, njihovu ljubavnu harmoniju nije narušio ni košarkašev odlazak 'preko bare' odnosno u NBA ligi, a jedno drugo emocije iskazuju gotovo svakodnevno.

Njihovi profili na društvenim mrežama prepuni su zajedničkih fotografija, a pažnju javnosti posljednjih dana posebno je privukla Anamaria, i to objavom koju su mnogi okarakterisali kao 'tajnom iz spavaće sobe'.

I dok na parketu djeluje kao samopouzdan, odlučan i snažan, u privatnom životu Luka je - mačić. Barem se tako da zaključiti iz Anamarijine objave na Instagramu.

"Momci se ponašaju kao žestoki sve dok ne dođe vrijeme za spavanje i kada žele da se privuku uz vas", objavila je simpatična Anamaria uz koju je Luki, čini se, puno lakše zaspati.

GOLTES

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi