Douglas Costa oduševio Brazil: Napunio automobil namirnicama, pa ih dijelio po ulici

Pomogle mu majka i djevojka

Douglas Costa oduševio Brazil: Napunio automobil namirnicama, pa ih dijelio po ulici

Endin Čaušević

Juventus je prije nekoliko sedmica dao dozvolu Douglasu Costi da se vrati u Brazil gdje je također morao dvije sedmice u kućnu izolaciju.

Costa je odlučio da se vrati u Brazil kako bi bio sa svojom porodicom, te djevojkom Nathaliom Felix. On je ispoštovao karantin od dvije sedmice koji je istekao prije nekoliko dana, te sada ima dozvolu da napusti svoju kuću.

Fudbaler Juventusa je sve oduševio svojim potezom jer je odlučio pomoći komšijama kojima je to zaista potrebno. On je svoj automobil napunio raznim namirnicama i stvarima koje će pomoći mnogima, te ih je dijelio onim najugroženijim.

On je organizovao ovu akciju sa svojom majkom Marlene i djevojkom Nathaliom, a nekoliko fotografija objavio je na Instagramu. Douglas je tako oduševio mnoge kojima će ova pomoć sigurno dobro doći, te je poručio da će ovu akciju nastaviti i u narednim danima.

U Brazilu trenutno ima preko 14.000 zaraženih od koronavirusa, a 688 osoba je preminulo.

The 29-year-old, his partner and mother stocked up on supplies, filled a car and gave them out

Costa and Felix posted a host of photos onto their Instagram pages to show their gesture

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Armin29
A sis e
1 2
Zoilomas
**** te zivot koji zivim
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi