Čovjek koji je uklet: Kladionice se raduju kada on uplati tiket

Novi pad

Čovjek koji je uklet: Kladionice se raduju kada on uplati tiket

Midhat Šljivak
Teme:

Kanadski muzičar Drake poznat je kao strastven kladioničar.

Drakeu je klađenje postalo opsesija. Često zna uplatiti lude cifre na određene događaje, a tako je bilo i danas.

Drake je uložio 833.333 dolara na duele Leeds - Arsenal i Real Madrid - Barcelona. Kao pobjednike vidio je Arsenal i Barcelonu.

Topnici iz Londona su ispoštovali repera. Pogotkom Bukaya Sake savladan je Leeds s 1:0, ali vjera u Barcelonu u El Clasicu mu se nije isplatila.

Real Madrid je bez većih problema savladao najvećeg rivala. Bilo je 3:1 i Drake je ostao bez gotovo milion dolara uloga.

Oglasi

Da je Barcelona kojim slučajem uspjela da slavi na Bernabeu, Drake bi inkasirao gotovo četiri miliona dolara.

Velika muzička zvijezda je poznata po epitetu nesretnika. Gotovo nikad ne dobija i ne dešava se često da klub ili sportista na koju se kladi izađe kao pobjednik.

Krajem augusta je uložio pola miliona dolara na UFC borbe. Nije bio ni blizu da dobije i njegovo prokletstvo je nastavljeno.

U prošlosti je slavni reper gubio ogromne količine novca kladeći se na razne događaje i čini se da je najbolje kladiti se suprotno od njega kada god izbaci javnu opkladu.

Čovjek jednostavno ne zna izabrati pravi tim.

Top Komentari

SarajFK
Sto se ne ugleda na utrpanog kerojeda i njegovu starletu mirvica. Nek od njih nauci kako se to radi sa kladionicama.. I CUJ MOLIM TE GLUPAN SE KLADIO DA CE BRUCELONA DOBITI REALA. Hahahahahahahhaha
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi