Najveći je promašaj u historiji, nedavno je bankrotirao, ali kada je vidio prosjaka nije razmišljao

Čak se vratio u prodavnicu

Najveći je promašaj u historiji, nedavno je bankrotirao, ali kada je vidio prosjaka nije razmišljao

A. Čaušević

Pandemija koronavirusa je mnoge ljude širom svijeta dovela u tešku situaciju jer su ostali bez posla i primorani su da traže alternative da prehrane svoju porodicu. 

Royston Drenthe, najveći promašaj Real Madrida u historiji se prije nekoliko sedmica vratio u Španiju, potpisavši ugovor s Murcijom. 

Nizozemac, koji se nije proslavio u dresu Los Blancosa, je pokazao da se radi o izuzetno dobroj osobi.

Ispred supermarketa je sreo jednog prosjaka koji je od Drenthea tražio da mu kupi neke od namirnica kako bi imao šta da jede.

Iskusni krilni fudbaler nije uopšte razmišljao već je otišao u prodavnicu i kupio određene namirnice. 

Prosjak mu je tražio još nešto, a Drenthe se vratio u prodavnicu da bi mu i to kupio.

Iako je nedavno doživio bankrot, Drenthe je očitao lekciju mnogim - u današnje vrijeme mnogo je bitnije biti čovjek, pa tek onda bogataš. 

Top Komentari

snupi
Za primjer ostalima.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi