Vlahović je ugledao dečka koji skuplja novac, uslijedio je potez "brzine svjetlosti"

Scena iz beogradske arene

Vlahović je ugledao dečka koji skuplja novac, uslijedio je potez "brzine svjetlosti"

Admin Čaušević

Dušan Vlahović je bio među najtraženijim osobama na tribinama tokom euroligaške utakmice između Partizana i Barcelone. Napadač Juventusa je iskoristio dodatni slobodan dan te je odlučio da pogleda košarkaški meč na kojem je napravio djelo za pamćenje.

Tokom poluvremena utakmice svi su željeli fotografiju sa Vlahovićem dok je sjajni srbijanski reprezentativac ustao sa svog mjesta.

Krećući se prema izlazu Vlahović je ugledao dečka sa kutijom koji prikuplja novac za jednu humanitarnu akciju.

Napadač Srbije nije previše razmišljao šta uraditi. "Brzinom svjetlosti" je zavukao ruku u džep te izvadio gotovinu koju je imao kod sebe.

Novac je ubacio u kutiju te je produžio dalje i nastavio sa fotografisanjem. Snimak ovog zaista velikog gesta možete pogledati ovdje.

Inače, iza Vlahovića je veoma uspješno martovsko okupljanje reprezentacije koje je krunisao sa dva gola Crnoj Gori u velikoj pobjedi.

Oglasi

U Juventusu vjeruju da će srbijanski napadač reprezentativnu formu prenijeti i na klub iako je na okupljanje stigao nakon dobrih partija protiv Freiburga i Intera.

Beograđanin je imao iza sebe užasan period, glavni uzrog su fizički problemi zbog povrede sa kojom je igrao i na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CqTwCzmtPB3/?hl=en[/instagram]

Pred Juventusom je nekoliko bitnih mečeva uključujući završnice Kupa Italije i Europa lige pa se Max Allegri nada najboljem izdanju svoje "devetke".

Vlahović koji je u dosadašanjem dijelu sezone zabio skromnih 11 golova se i povezuje sa mogućim odlaskom iz Torina na ljeto pa ga tako povezuju sa Real Madridom i Juventusom.

Ovaj 23-godišnjak je u posljednje vrijeme trpio ozbiljne kritike i u Srbiji, ali je golovima protiv Litvanije i Crne Gore pokazao da Orlovi trenutno ne mogu bez njega. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi