Prije no što je postao dečko od skandala, Vlahović je napravio veliku transformaciju
Vlahović od mršavog dječaka preko prave zvijeri do dečka od skandala.

Radio je dosta na sebi

Prije no što je postao dečko od skandala, Vlahović je napravio veliku transformaciju

Eldar Ganibegović

Srbijanski napadač Dušan Vlahović definitivno je igrač za kojeg se najviše skandala vezalo na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Prije no što su ga krenuli pratiti skandali, on je napravio sjajnu fizičku transformaciju.

Reprezentacija Srbije je najveće razočarenje na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Selekcija je to od koje se očekivalo više, a na kraju su ispali sa samo jednim osvojenim bodom.

Samo pet reprezentacija je dalo više golova od Srbije u grupnoj fazi, a po prvi put u historiji u jednoj grupi reprezentacija s najmanje postignutih golova (Brazil, 3) bila je prva, a ona s najviše posljednja (Srbija, 6).

Dokaz je to ustvari koliko je odbrana Srbije lošiji dio tima od napada. Napada čiji je važan dio i Dušan Vlahović, Vlahović koji je bio vezan za nekoliko skandala tokom grupne faze.

Naime, isplivale su informacije da je on navodno spavao s Anom, suprugom svog saigrača Rajkovića, što je on demantovao. 

"Tužno je što sam došao i moram da objašnjavam. To je izmišljotina ljudi kojima je biografija prazna", rekao je Dušan Vlahović, odmah nakon što su glasine izašle u javnost.

Oglasi

Nakon toga, napravio je skandal na utakmici Srbije i Švicarske u trećem kolu kada se uhvatio za međunožje.

Prije no što je postao dečko od skandala, Vlahović je napravio zadivljujuću fizičku transformaciju. Naime, dok je bio član Partizana, bio je mršavi dječak, a sada je prava zvijer.

Top Komentari

axel42
Kariđola obična!
2 1
anga
T9 je obicni vlah dusanovic
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi