Lijepa novinarka radila svoj posao, a zatim joj se iza leđa privukao Dušan Vlahović

Srbin u elementu

Lijepa novinarka radila svoj posao, a zatim joj se iza leđa privukao Dušan Vlahović

Midhat Šljivak

Srpski napadač Dušan Vlahović čeka rasplet situacije oko odlaska iz Juventusa, a iako je na izlaznim vratima torinskog kluba to ga ne sprječava da se dobro zabavlja dok još uvijek nosi crno-bijeli dres.

Dušan Vlahović mogao bi napustiti Juventus ovog ljeta. Srpski napadač se povezuje s PSG-om i Bayernom i transfer od više od 80 miliona eura mogao bi se desiti veoma brzo.

Ipak, dok se priča o njegovom odlasku 23-godišnji napadač je veoma raspoložen i uživa u promociji svog sadašnjeg kluba. Pokazao je to na promociji dresova i opreme.

Dok je lijepa novinarka govorila o dešavanjima Dušan je stao iza nje i gestikulirao je kako previše priča.

Ona ga nije primijetila, a ostatak ekipe Juventusa je čudno gledao šta radi srpski napadač i bilo im je veoma zabavno.

Oglasi

Dušan Vlahović je u januaru 2022. godine stigao iz Fiorentine za 80 miliona eura. Nije međutim pokazao da vrijedi tog novca i bio je poprilično razočarenje u torinskom timu.

Mnogi međutim smatraju da je defanzivna taktika trenera Massimiliana Allegrija uzrok što srpski napadač nije mogao pokazati sve što zna, a tu je bila i neugodna povreda zbog koje je jedno vrijeme bio potpuno van forme.

U 63 odigrana meča za Bianconere on ostvario učinak od 23 gola i šest asistencija.

Vidjet ćemo hoće li on do kraja prijelaznog roka napraviti veliki transfer ili će nakon silnih priča završiti u Parizu ili Minhenu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1665931807
Ovaj lik zaskače žene, nit pita čije su, samo jednom kad dobije degenek
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi