Misterizona plavuša digla Srbiju na noge: Počelo je na luksuznoj jahti, malo se nećkala, a onda...

Dušan Vlahović u centru pažnje

Misterizona plavuša digla Srbiju na noge: Počelo je na luksuznoj jahti, malo se nećkala, a onda...

Admin Čaušević

Srbijanski mediji su prepuni fotogafija i naslova o izvjesnoj Eleni Sofiji koja podatke o sebi krije kao zmija noge. Povod je druženje sa reprezentativcem Srbije, Dušanom Vlahovićem na Balearima.

Vlahović iza sebe ima sve osim sjajnu sezonu u dresu Juventusa, dok se i sa reprezentacijom Srbije nije proslavio na Svjetskom prvenstvu u Kataru pošto su Orlovi ispali u grupnoj fazi.

Beograđanin je većinu sezone bio povrijeđen ili je igrao sa povredom te nije bio u stanju dati svoj maksimum, dok mu na ruku nije išla ni defanzivna igra trenera Maxa Allegrija.

Nakon završene sezone Vlahović je odlučio da napuni baterije, prvo je jedno vrijeme bio na poznatom grčkom ljetovalištu Mykonu gdje je snimljen sa određenim atraktivnim djevojkama.

Nakon Grčke Vlahović se zaputio na Baleare gdje je pronašao novo društvo. U pitanju je atraktivna plavuša koja se zove Elena Sofija.

Oglasi

Fotografije koje su se pojavile pokazuju da je Vlahović prvo uživao sa plavušom na luksuznoj jahti.

Vlahović u društvu atraktivne plavuše na Balearima

Poslije toga je sjajni napadač krenuo s nagovaranjem na vožnju skuterom, ona se prvobitno protivila, ali je nakon određenog vremena pristala.

Inače, o Eleni se praktično ne zna ništa osim toga da voli da ljetuje i odmara na poznatim destinacijama jer je jedno vrijeme provodila i na Ibizi.

Vlahović i Elena su se lijepo proveli tokom vožnje skuterom

Jasno je da voli život na visokoj nozi pošto je često gost na VIP zabavama te odsjeda u najskupljim hotelima, dok ruča u skupim restoranima.

Elena voli život na visokoj noz

Da li je atraktivna plavuša nova partnerica Vlahovića koji je poznat kao veliki zavodnik ili se samo radilo o ljetnom provodu pokazat će vrijeme.

Inače, proteklih sedmica se špekulisalo da bi 23-godišnjak mogao napustiti Juventus i preći u neki drugi klub kao što su Bayern ili Arsenal, ali za sada od transfera neće biti ništa. 

Top Komentari

bk123
Obična skupa kurava...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi