Sad kad je bogat i slavan Dušan Vlahović se vratio curi koja je uz njega bila kad nije imao ništa

Zanimljiv potez srpskog napadača

Sad kad je bogat i slavan Dušan Vlahović se vratio curi koja je uz njega bila kad nije imao ništa

Midhat Šljivak

Napadač Juventusa Dušan Vlahović (23) završio je vezu s italijanskom misicom Carolinom Stramare i započeo je ponovo vezu sa svojom bivšom djevojkom Vanjom Bogdanović.

Dušan Vlahović bi po mnogo čemu mogao pamtiti ovo ljeto. Nazire se njegov odlazak iz Juventusa u velikom transferu, a Srbin je pored toga vratio i svoju staru ljubav Vanju Bogdanović.

Vlahović je odlučio da raskine vezu s italijanskom misicom Carolinom Stramare. Nije želio da njegov privatni život bude konstantno u centru pažnje, pa je pred odlazak na odmor odlučio okončati vezu i određeno vrijeme biti sam.

Međutim, na odmoru je sreo svoju bivšu ljubav Vanju Bogdanović. Susret na Ibizi se desio sasvim slučajno i par je odlučio da ponovo krene ispočetka.

"Vanja je upoznala Dušana kada nije bio poznat ni bogat. Bili su dobri drugovi i iz toga su se izrodile emocije. Ušli su u vezu koja zbog mladosti nije dugo potrajala. Nakon nekoliko godina sudbina je je spojila na Ibizi", navodi se.

Oglasi

Vlahović je s ekipom ovog ljeta ludovao po raznim destinacijama. Unajmljena je jahta na koju su 'privodili' brojne ljepotice, a Dušan je s nekim od njih i uhvaćen na fotografijama.

Potom se desio slučajan susret s Vanjom koji je završio njegovo lutanje i započeta je nova emotivna veza.

Dušan Vlahović je trenutno s Juventusom na turneji u Sjedinjenim Američkim Državama. Njegova budućnost još uvijek nije poznata i lako bi se moglo desiti da napravi još jedan veliki transfer.

Ovaj 23-godišnji napadač se povezuje s francuskim prvakom PSG-om i minhenskim Bayernom, bilo je govora čak i u odlasku u Real Madrid i Chelsea, no za sada zvaničnih ponuda na adresu Stare dame još uvijek nema.

Vlahović je u redove Stare dame stigao u januaru 2021. godine. Plaćen je Fiorentini više od 80 miliona eura.

U 63 odigrana meča za Bianconere on ostvario učinak od 23 gola i šest asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi