Jelena Karleuša objavila da se razvodi od Duška Tošića, pa osula paljbu po medijima

Nakon 14 godina braka

Jelena Karleuša objavila da se razvodi od Duška Tošića, pa osula paljbu po medijima

E. Čaušević

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša objavila je da više nije u braku sa nekadašnjim fudbalerom Duškom Tošićem.

Već nekoliko godina Karleuša i Tošić nalaze se u centru pažnje, a sve je počelo kada su mediji objavili da je srbijanska pjevačica imala aferu sa Ognjenom Vranješom.

Tada su se pojavile i njene fotografije eksplicitnog sadržaja, ali je ona poručila da je sve to laž, te je demantovala da je ugrožen odnos između nje i muža.

Međutim, danas je Karleuša putem Instagrama odlučila da saopšti da ona i Tošić više nisu u braku, te da su odlučili da sve to sporazumno riješe.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak nakon 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu", poručila je Karleuša i nastavila.

"U ovom teškom periodu za našu porodicu i djecu neću da molim za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla... pa navalite".

"Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netačne natpise sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvonad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfoFam5oLvZ/[/instagram]

Top Komentari

blackjoker
Inace naziv stranice je sportsport.ba
13 0
aladd0n
ogi vranjes like this
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi