Duško Tošić o aferi: Zovite bh. igrača! Ako on kaže da je tako, tako je

Karleuša se dopisivala si Igračem broj 6?

Duško Tošić o aferi: Zovite bh. igrača! Ako on kaže da je tako, tako je

E. Čaušević

Srbijanski mediji objavili su jučer da je brak fudbalera Duška Tošića i njegove supruge Jelene Karleuše u ozbiljnoj krizi.

Kurir je jučer uzdrmao javnost objavom da Karleuša i Tošić nisu u tako dobrim odnosima, te da ja za to sve kriv bh. fudbaler i igrač belgijskog Anderlechta, Igrač s broj 6. Navodno, Tošić je u mobilnom telefonu Jelene otkrio da se dopisuje s Igračem broj 6.

"Tad je Duško poludio. Svašta je rekao Jeleni, oduzeo joj je telefon, tako da niko nema kontakt sa njom. Duško je zvao i kolegu fudbalera i izvrijeđao ga. Ne znam šta će se desiti i kako će se ovo završiti ali mislim da će podnijeti papire za razvod", tvrdi već pomenuti izvor Kurira.

Nakon svega odlučio se oglasiti i srbijanski fudbaler koji nije demantovao, ali ni potvrdio ove priče. On je poručio da nema vremena ra razgovor, te da putuje za Kinu i da trebaju kontaktirati Igrača broj 6.

"Nemam pojma o čemu se radi. Putujem, počinje mi sezona u Kini. Zovite bh. igrača! Ako on kaže da je tako, tako je", rekao je Tošić za Blic.

Jelena Karleuša se oglasila na Twitteru

Sinoć se o čitavoj situaciji oglasila i sama Karleuša i demantovala navode o bračnim problemima.

"Sa mojim brakom je sve ok. Ne brinite. Loši ljudi, loše namjere... sve se to kad-tad vrati kao bumerang. Napad na moju porodicu shvatam vrlo ozbiljno. Nije ni prvi ni posljednji put", napisala je Karleuša na svom Twitter profilu.

Top Komentari

pogba69
Jebo vam igrač broj 6 mater, ako je već persona non grata zašto stalno pišete o njemu
47 0
epa
kao da sam otvorio avazov expres a ne stranicu vezno za sport....
33 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi