Legendarni borac odlučio raskrinkati The Rocka: "Lažeš i varaš ljude"
(AP Photo/Chris O'Meara)

Sonnen iskreno

Legendarni borac odlučio raskrinkati The Rocka: "Lažeš i varaš ljude"

Midhat Šljivak

Nekadašnja MMA zvijezda Chael Sonnen odlučio je javno prozvati čuvenog kečera i glumca Dwaynea Johnsona, poznatijeg kao The Rock. Razlog je upotreba steroida.

Dwayne Johnson jedan je od najpopularnijih glumaca i sportista svijeta. The Rock ima gotovo 400 miliona pratitelja širom svijeta i mnogi se dive njegovom izgledu.

Johnson tvrdi kako je njegovo tijelo nastalo od napornih treninga, dijeta i teretane, te da ne koristi steroide kako bi bio isklesan. Ipak, ta priča ne prolazi kod nekadašnje MMA zvijezde Chaela Sonnena.

Sonnen je odlučio javno prozvati The Rocka. On je uvjeren kako Johnson itekako koristi steroide i da su to radili svi u njegovoj porodici koji su bili poznati članovi WWE federacije.

"Upotreba steroida je nešto što 'The Rock' poriče. Isto je to radio njegov otac, njegovi stričevi. Apsolutno svi su tvrdili da ne koriste steroide", riječi su Sonnena koji ne vjeruje da je čuveni kečer čist.

Oglasi

"Ne bi tu bilo ništa sporno da se javno ne govori ljudima o nutricionistima, dijeti, treninzima", riječi su Sonnena koji je zatim usporedio Rocka s 'Liver Kingom', čovjekom koji je varao ljude kako mu je tijelo isklesano samo od treninga.

"Lažeš ljudima o onom kroz šta prolaziš je li tako? Čovjek je 'Liver King'. Ti si 'Liver King'. Radiš istu stvar što je i on", rekao je Sonnen.

Liver King obmanuo čitav svijet

Brian Johnson, poznatiji kao Liver King, obmanuo je čitav svijet snimcima koje je objavljivao na društvenim mrežama.

On je promovisao zdrav život u prirodi, jeo je sirovo meso, no ispostavilo se da je njegovo tijelo nastalo od brojnih steroida koje je unosio u sebe.

Liver King je prije nekoliko mjeseci raskrinkan. Odmah je priznao da je koristio steroide i tražio je oprost od svih koji su ga pratili.

"Izvinjavam se. Sje*ao sam stvar. Sram me je i stid jer sam lagao i prevario mnoge ljude. Da, koristio sam steroide i trenutno sam na steroidima. Lagao sam da ih ne koristim. Ne mogu vam opisati koliko mi je žao", poruka je Liver Kinga.

Za razliku od njega The Rock nema namjeru priznati ništa. On i dalje tvrdi kako je čist i da mu je tijelo isklesano čisto zbog onog što radi i kako trenira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti