Najstrašniji čovjek na svijetu izazvao The Rocka na obračun
Foto - Instagram

Želi borbu s poznatim kečerom i glumcem

Najstrašniji čovjek na svijetu izazvao The Rocka na obračun

Midhat Šljivak

Poznati holivudski glumac Dwayne 'The Rock' Johnson, izazvan je na borbu od strane najstrašnijeg čovjeka na svijetu, Britanca Martyna Forda.

Ford pred sobom 2. aprila ima obračun s iranskim Hulkom Sajadom Gharibijem i uvjeren je da će pobijediti. Nakon toga želi borbu s Rockom.

"Želio bih izazvati The Rocka na borbu. Zaradili bismo bogatstvo na tome", istakao je Ford za Muscle and Health i nastavlja priču:

"Bila bi to fenomenalna bora jer je on vrhunski atleta. Pokretan je, jak, i iza sebe ima hrvačku podlogu", istakao je Ford.

Iskoristio je još jednom šansu da zaprijeti iranskom Hulku. Ponovo mu je poručio da će ga prebiti.

"On je obično sra*e. Ne bih volio biti na njegovom mjestu, jer ruku na srce, vjerovatno ni ne sluti šta će mu se desiti u borbu. Brinem se da bih ga mogao teško povrijediti", dodao je Ford.

Međutim, za razliku od Gharibija Ford će teško doći do legendarnog glumca i čovjeka koji je slavu stekao kao član čuvenih kečera.

Johnson je od glume zaradio dovoljno novca da mu nikakvi izleti u borilačke sportove nisu potrebni, ali u današnjem svijetu se ništa ne zna i nijednu prozivku ne treba olako shvatati.

Top Komentari

Goran86
Neka izazove Ivana Mitrovica Bizu ako ima muda.
1 0
Sars33
Ubio bi ga Rock... ne bi nista od njega ostalo, lik se napuco steroidima
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi