Džekina supruga objavila fotografiju i pokazala da su Dani i Dalia kao blizanci

Nevjerovatno je kako liče

Džekina supruga objavila fotografiju i pokazala da su Dani i Dalia kao blizanci

E. Čaušević

Edin Džeko je prije nekoliko dana oduševio fanove objavom da je njegova supruga Amra na svijet donijela djevojčicu Daliju.

Amra se porodila u Rimu u subotu u jutarnjim satima, a Džeko je odmah to objavio na Instagramu i otkrio je da je ime njihove kćerkice Dalia.

Džeko i Amra imaju troje djece zajedno, a pored Dalije tu su još Una i Dani. Također, Džekina supruga iz prvog braka ima još jednu kćerku.

Amra je sinoć na Instagramu objavila fotografiju koja je mnoge oduševila, ali i ostavila bez teksta.

Ona je objavila fotografije Danije i Dalije na kojima se vidi koliko njih dvoje liče da bi sigurno mnogi pomislili da je riječ o blizancima.

Top Komentari

afanfadila
Koga to boli *****
3 0
wubpozz
Da li čitam magazin Azra ili sportski portal?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi