Džeko i Musa zapjevali stare hitove

Dočekali novu 2018. godinu

Džeko i Musa zapjevali stare hitove

Endin Čaušević

Poznati bh. sportisti uživali su u novogodišnjoj noći od Australije do Amerike, ali čini se da je najveća zabava sinoć bila u Sarajevu i Dubrovniku.

Najbolji bh. fudbaler Edin Džeko sa svojom suprugom Amrom uživao je sinoć u Dubrovniku gdje je uz hitove Dine Merlina dočekao novu 2018. godinu. Džeko se maksimalno opustio, te je čak i zapjevao poznati Merlinov hit "Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo".

Dosta zabave bilo je i uglavnom gradu Bosne i Hercegovine gdje je nastupalo mnogo muzičkih zvijezda. Za ovu noć opustio se i mladi bh. košarkaš Džanan Musa koji je u društvu svoje porodice i prijatelja uživao u hitovima Enesa Begovića.

Čak je i Musa odlučio da počasti javnost svojim pjevanjem i to stare sevdalinke "Bosno moja". Našim sportistima želimo mnogo sreće i uspjeha u 2018. godini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi