Džeko je imao i poklon za Šabana Šaulića

Bh. napadač se opustio

Džeko je imao i poklon za Šabana Šaulića

Kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko opustio se sinoć na veselju koje je u Sanskom Mostu organizovao njegov najbolji prijatelj Senijad Ibričić. 

Džeko je tokom cijele večeri uživao u hitovima Šabana Šaulića, a pritom nije štedio ni novce i uz jednu pjesmu odlučio je 'zakititi' klavijaturu i svirače s novčanicama od 100 eura. 

Da popularnom pjevaču ovo veselje ostane u dugom sjećanju pobrinuo se Džeko tako što mu je poklonio svoj dres Rome sa potpisom i posvetom. 

Na priloženoj fotografiji nalaze se Šaulić i menadžer Dervišević koji se ujedno brine i o karijeri bivšeg fudbalera Sarajeva Saida Husejinovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.