Džeko: Nedostaješ mi grade moj, sada možda i više nego ikada

Čestitao rođendan Sarajevu

Džeko: Nedostaješ mi grade moj, sada možda i više nego ikada

Endin Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko oglasio se danas na Facebooku kako bi čestitao rođendan gradu u kojem je rođen - Sarajevu.

Grad Sarajevo danas slavi svoj rođendan, a povodom toga oglasio se i Džeko. Bh. napadač se nalazi u kućnoj izolaciji u Rimu, a današnjom objavom na Facebooku je oduševio svoje fanove i bh. javnost.

Džeko je odlučio čestitati rođendan gradu u kojem je rođen i u kojem je odrastao, te je pokazao još jednom da je to ljubav koja zaista nema granica.

"Nedostaješ mi grade moj, sada možda i više nego ikada. Nedostaju mi roditelji, nedostaju mi prijatelji, nedostaju mi ulice tvoje. Jednom će i ovo biti jučer, a ja jedva čekam da te ponovo vidim, da se duša nahrani tobom, da te udahnem punim plućima, dok me držiš u svom naručju. Volim te grade moj, sretan ti rođendan!", poručio je Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi