Džeko: Rat je najgori period u mom životu

Edin Džeko se na Facebooku obratio fanovima

Džeko: Rat je najgori period u mom životu

Endin Čaušević

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko na svom Facebook profilu sa svojim fanovima podijelio je iskustva iz ratnog perioda.

Džeko je napisao da mu trenutna golgeterska kriza ne predstavlja problem jer se u životu suočavao sa mnogo većim problemima od toga.

"Rat je djeci ukrao djetinjstvo. To je bio najgori period mog života, Nas 15 je živjelo u prostoru od 37 kvadrata. Bilo je dana kad nismo imali šta jesti. Moj otac je išao na ratište svaki dan, a kada bi se začule sirene, plašio sam se da ću umrijeti. Kada bismo otišli u podrume, nikad nismo znali koliko ćemo u njima ostati. Neka iskustva vas nauče da cijenite život više. Kada se bojite za život i svoju porodicu, problemi u nogometu su ništa. Ne dajem golove? Uredu, pogodit ću na sljedećoj utakmici. Druge stvari su važnije", napisao je Džeko.

“Rat je djeci ukrao djetinjstvo. To je bio najgori period mog života, Nas 15 je živjelo u prostoru od 37 kvadrata. Bilo...

Posted by Edin Džeko on 30. listopad 2015

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.