Džeko se "oporavlja" kod kuće, a Amra sve oduševila njegovom fotografijom na Instagramu

Nakon što mu je propao transfer u Juventus

Džeko se "oporavlja" kod kuće, a Amra sve oduševila njegovom fotografijom na Instagramu

Endin Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko sigurno je razočaran što mu je propao transfer u Juventus i što će prema svemu sudeći ostati u Romi.

Džeko imao dogovor s Juventusom, ali na kraju je transfer propao jer Roma nije uspjela da pronađe zamjenu za njega, te su odbili da ga prodaju. Bh. napadač je sigurno razočaran zbog svega i pred njim je sada povratak u realnost.

Međutim, sigurno je da Džeki mnogo pomaže njegova porodica jer su uvijek bili uz njega. Pogotovo je u njegovoj kući veselo jer su on i Amra nedavno dobili kćerkicu Daliju.

Amra je večeras objavila story na Instagramu koji je oduševio fanove. Džeko uživa u vremenu sa novim članom porodice, a fotografija s Dalijom je zaista predivna.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Meni Fabrizio Romano završio karijeru novinara, koliko je samo puta provalio zbog Dzekinog transfera sramota ga ista objaviti
3 1
green_dragon
a ja se bas pitam sta nam je sa Dzekom....posto je prosao citav sat niste nista objavili....sad mi je lakse
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi