Džeko u svijetu biznisa: Zavirite u njegov objekat u Dubrovniku

Otvara lokal ovog mjeseca

Džeko u svijetu biznisa: Zavirite u njegov objekat u Dubrovniku

Da je Edin Džeko sjajan fudbaler znamo svi, a saznali smo i da je uspješan biznismen.

Svjestan da se bliži dan kada će morati staviti tačku na svoju bogatu igračku karijeru, Džeko sve više ulaže pametno novac za 'stare dane', pa iza sebe već ima mnoštvo nekretnina. Nešto je ostavio za sebe, a nešto i prodaje za bogatu klijentelu.

Kapiten reprezentacije BiH ove godine otvorit će i luskuzni bar u susjedstvu, tačnije u Lapadu, elitnom dijelu Dubrovnika. U ovaj poslovni projekat je ušao s prijateljem Mihom Obradovićem koji je u istom gradu ujedno i gradski vijećnik i vlasnik poznatog ugostiteljskog objekta Barba.

Na oficijelnoj stranici lokala koji će nositi ime "Cafe & Hookah Bar Ritual" objavljeno je i kako će izgledati sama unutrašnjost.

Otvorenje je planirano ovog mjeseca, a tim povodom u Dubrovnik bi trebala stići mnoga istaknuta lica iz javnog života Dubrovnika, ali i BiH.

View this post on Instagram

#comingsoon #ritual #dubrovnik #cafe #hookah #bar

A post shared by Cafe & Hookah Bar RITUAL (@ritual.cafe.hookah.bar) on

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
Bitno je da ulaže u usranu R’vatsku,a Sarajevo i BiH ko šiša !!!!!
9 3
Bulle
Da je otvorio u Sarajevu ili bilo gdje u BiH dosli bi neki nabildani frajeri i poceli lupat, krkanluk prosipat, pljuvat ga kao za mnoge stvari...Ziv ti bio Edine da je takvih kao ti u BiH bi bilo puno rahatluka.
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi