Edin Džeko ostao bez teksta kada se na rođendanu pojavila trbušna plesačica

Iznenađenje od prijatelja

Edin Džeko ostao bez teksta kada se na rođendanu pojavila trbušna plesačica

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Džeko sinoć je u Sarajevu proslavio svoj 33. rođendan, a prijatelji su mu priredili nevjerovatno iznenađenje.

Džeko je odlučio doputovati u Sarajevo pred okupljanje reprezentacije, te iskoristiti priliku da s porodicom i prijateljima proslavi svoj rođendan.

Fanove je prvo oduševila torta koja je izgledala zaista fantastično, ali je Dijamant ostao bez teksta kada su mu prijatelji poručili da imaju za njega još jedno iznenađenje.

Naime, na bini se pojavila trbušna plesičica koja je svojim plesom ostavila Džeku bez teksta. Na izrazu njegovog lica se jasno vidjelo da to nije očekivao, ali je očito uživao u onome što vidi.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Nije ustajao pola sata s mjesta..
0 0
bebi
amra se pokupila i otisla kuci a on odveo ovu kuci
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi