Džumhur demantovao natpise o ljubavnoj vezi s Jelenom

"Družimo se, ali ne na takav način"

Džumhur demantovao natpise o ljubavnoj vezi s Jelenom

E. Čaušević

U javnosti danas se pojavila informacija da je najbolji bh. teniser Damir Džumhur pronašao novu djevojku, te da je u vezi sa Jelenom Leko.

Jelena je jučer bila dio društva koje je proslavilo s Džumhurom njegov 26. rođendan, a potom su se pojavile informacije u medijima da su Jelena i Damir u vezi. Ipak, Džumhur je odlučio da demantuje za SportSport.ba da je u vezi sa sestrom nekadašnjeg hrvatskog igrača Jerka Leke, a saopštenje našeg tenisera prenosimo vam u cjelosti, dok se Jelena nije oglašavala na ovu temu.

"Hvala medijima što prate moj privatni život. Znam, ja sam kriv, što sam ranije davao povoda da se više piše o tome, nego o tenisu. Međutim, ne mora svaka djevojka, s kojom objavim sliku odmah biti i moja djevojka.

Mnogi sad pišu kako sam u novoj vezi, pri tome u taj kontekst dovodeći Jelenu Leko, s kojom sam jako dobar prijatelj. Da, družimo se, ali ne na način kako su to mediji prikazali.

Naša veza je prijateljska i ovo će biti posljednji put da cu lažnim vijestima pridavati ikakav značaj. Moj fokus će biti na tenisu i nadam se da ću vam dati materijala da pišete o mojim pobjedama, a ne o vezama, koje to nisu.

Volim ja vas, ali ovaj put ste fulili temu, baš kao što sam ja u posljednje vrijeme fulio nekoliko sigurnih poena. I baš zato što znam da svi imaju fule – no hard felling.

Dešava se svima da fule, pa vas ujedno molim da u budućnosti prijateljstvo između Jelene i mene, nazivate upravo tim imenom. Mi smo prijatelji i to je sve!", poručio je Damir Džumhur.

Top Komentari

Chupy
Pusti ti medije druze. Njih sve zanima. Al vjeruj nam, nas ostale uopste ne zanima s kim se ti druzis, koga j.bes itd, hvala.
16 1
Keno
samo deri te guzove Dzumi, al onako drugarski
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi