Rađa se nova ljubav: Džumhur u vezi sa sestrom bivšeg hrvatskog fudbalera?

Na pomolu nova romansa

Rađa se nova ljubav: Džumhur u vezi sa sestrom bivšeg hrvatskog fudbalera?

Endin Čaušević

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur jučer je u Beogradu proslavio svoj 26. rođendan.

Džumhur se marljivo priprema za nastupa na Roland Garrosu, ali je našao vremena da se opusti i zabavi na proslavi svog rođendana. Ipak, ono što je mnogo zaintrigiralo jeste fotografija koju je objavio Damir.

Naime, na svom Instagram profilu bh. teniser je objavio fotografiju u društvu brata Zlatana, ali i dvije zanosne dame. Odmah je počela lavina špekulacija da je Damir pronašao novu djevojku i da je u vezi sa Jelenom Lekom.

Ono što je zanimljivo jeste da je Jelena sestra nekadašnjeg hrvatskog fudbalera Jerka Leke. Čini se da ja Damir konačno uspio preboljeti Dejanu Živković s kojom je bio u vezi nekoliko mjeseci.

Top Komentari

infinity2612
Boze sto li vide na ovim plasticnim curama...fuj
23 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi