Zgrade "Beograd na vodi"

Džumhur kupio luksuzni stan u Beogradu

Endin Čaušević

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur već neko vrijeme živi u Beogradu, a čini se da je odlučio da se "usidri" u glavnom gradu Srbije.

Džumhur je zbog karijere odlučio da mu je najbolje da živi u Beogradu gdje ima priliku treninirati s renomiranim trenerima i teniserima. To je bio odličan potez bh. tenisera, a ATP titule koje je osvojio prethodnih mjeseci to najbolje dokazuju.

Damir je odlučio da se "usidri" u Beogradu jer je postao vlasnik kompleksa "Beograd na vodi". Ove zgrade imaju 296 stanova, a Džumhur je odlučio da postane vlasnih jednog od njih.

Ceremonija svečanog otvaranja useljenja u zgrade "Beograd na vodi" održana je sinoć, a istoj je prisustvovao i Džumhur. Preko Instagram profila pokazao je kako zgrade izgledaju i poručio da jedva čeka da se useli u svoj novi stan.

Zanimljivo da najjeftiniji stan košta vrtoglavih 156.000 eura, a cijene po kvadratu kretale su se od 2.500 do 5.000 eura.

Top Komentari

Jaa
E jesi izabrao grad u PM.
18 17
Dobar,Los,Zao
Dejana će da svrsava!
14 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti