Damirov story u centru pažnje

Džumhur u šoku nakon što je vidio Argentinca: Okreni se, šta ti je to?

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur ostao je u čudu kada je vidio dres Argentinca Diega Schwartzmana koji ovih dana skupa s njim boravi u Wimbledonu. 

Damiru je dres Schwartzmana bio toliko zanimljiv da je odlučio da ga snimi i postavi na Insta story. Na klipu se čuje kako ga Damir moli da se okrene te ga pita 'šta je to?" misleći na dres Hrvatske koja je inače porazila Argentinu na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu 3:0 i svakako da je pravo čudno vidjeti ga baš u dresu Vatrenih.

Podsjetimo, Schwartzman je u prvom kolu Wimbledona porazio našeg Mirzu Bašića, dok je Damir bio bolji od Nijemca Merterera i danas će u drugom kolu igrati protiv Ernesta Gulbisa.

Kada je u pitanju Mundijal i reprezentacija za koju će očito navijati Schwartzman, Hrvatska će ponovo na teren prekosutra kada u susretu četvrtfinala igra protiv domaćina Rusije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi