Džumhur na Instagramu pokazao novu frizuru, ali komentar Zvjezdana Misimovića je izdominirao

Novi izazov na društvenim mrežama

Džumhur na Instagramu pokazao novu frizuru, ali komentar Zvjezdana Misimovića je izdominirao

E. Čaušević

Sportisti svakodnevno objavljuju izazove na društvenim mrežama kojima "ubijaju dosadu" tokom kućne izolacije.

Najpopulariniji izazov u vrijeme kućne izolacije zbog pandemije koronavirusa je žongliranje rolnom toalet papira, ali su se počeli pojavljivati i novi izazovi.

Bh. teniser Damir Džumhur je predstavio novi izazov koji je sigurno daleko "teži" za sve. Naime, cilj je da se izazvana osoba ošiša na "keca", a Džumhur je to ispoštovao.

On je objavio fotografiju na Instagramu s novom frizurom uz opis "Kako vam se sviđa moj novi izgled", a u komentarima je izdominirao Zvjezdan Misimović koji je poručio: "Isto sr*nje kao i prije".

Džumhur je odgovorio i izazvao je Misketa da uradi isto, a također izazov su dobili još Džanan Musa i Amer Gojak. Bit će zanimljivo vidjeti da li će oni imati hrabrosti da se ošišaju na "keca".

Top Komentari

bavarac88
Mozda ti se jos kakva sponzorusa javi,prelijep si nema sta za svaku koja voli novac
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi