Prekinuli Džumhur i Helena? "Promijenio se, krio je od nje telefon..."

Kriza u vezi bh. tenisera

Prekinuli Džumhur i Helena? "Promijenio se, krio je od nje telefon..."

O. Lekić

Ljubavnoj vezi između bh. tenisera Damira Džumhura i Helene Topalović navodno je došao kraj.

Iako se zarekao da će pokušati svoj privatni život držiti podalje od očiju javnosti, uvjerio se Džumhur da uz popularnost kakvu ima to nije nimalo jednostavno.

Nakon što su prije nekoliko mjeseci mediji u Srbiji razotkrili da je u vezi sa atraktivnom Helenom Topalović, sada su objavili da par proživljava krizu u vezi i da se više ne prate na društvenim mrežama.

"Helena kaže da se Damir sasvim promijenio u posljednje vrijeme. Počeo je da bude tajanstven i često je izlazio iz kuće i ostajao negdje do kasno u noć. Krio je od nje telefon i kada sjede zajedno okretao ga naopačke da ne može da vidi ko ga zove ili od koga mu stiže poruka", rekao je Informeru izvor blizak Heleni.

To nije sve...

"Znala je i ranije da on voli da sjedi na dvije stolice. Pa i Helena je počela da izlazi s njim dok je bio sa Zoranom u vezi. Nije imala dokaz da joj je Damir nevjeran, ali je to osjećala", dodao je izvor.

Damir i Helena su zajedno bili od juna 2019. godine. 

Top Komentari

Bhf111
Ovaj portal se zove sportsport ali bi trebali staviti ime u SportGluposti.ba
10 1
Plavi_Strumf
Zato nikad neces biti vrhunski sportista, vise znam ovih kurvi sto si promijenio, nego tenisasa sto si pobjedio
10 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi