E, ovo se rijetko vidi: Gola i mokra Ana Ivanović zapalila internet
Na društvenim mrežama mogli su se vidjeti brojni komentari, najviše je, naravno, onih koji zavide Bastianu Schweinsteigeru

Gola, mokra, ali i Bastianova...

E, ovo se rijetko vidi: Gola i mokra Ana Ivanović zapalila internet

O. Lekić

Ana Ivanović godinama je slovila za jednu od najljepših teniserki na svijetu.Iako je karijera danas iza nje, ova 31-godišnja Beograđanka i dalje plijeni pažnju, posebno muškog spola.

Danas kada je u mirovini Ana je pokazala i koliko provokativna umije da bude, pa se u jednom momentu na snimanju našla i potpuno gola, doduše u bazenu.

Sa šutinga se pojavila i fotografija. Na njoj se praktično ništa ne vidi, no dovoljno da rasplamska maštu mnogih muškaraca, a na društvenim mrežama se mogu vidjeti i komentari poput: "Gola, mokra, ali i Schweinsteigerova..."

U ovakvim izdanjima Ana se dosad rijetko slikala, no odlučila je da iznenadi svoje fanove.

Promo

Top Komentari

Racku Jaja
ovo vam se djeco zove clickbait ... "Novinar Lekic sisa kitu" Internet bruji !!!
25 0
Elmedin
Gdje ti Lekicu ovdje vidis golo ista.Znas li ti uopste kako izgleda golo tijelo?Golo je tijelo Lekicu kada osoba nema nista na sebi od odjece,a kako se vidi iz prilozenog Ana na svakoj fotki ima dio odjece na sebi.Boze sacuvaj,ko je sve novinar!Gdje li ste vi kupovali diplome gluho bilo
21 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi