Schweinsteiger je trebao biti u centru pažnje, ali ga niko nije gledao pored Ane Ivanović

Blistala na dodjeli nagrada

Schweinsteiger je trebao biti u centru pažnje, ali ga niko nije gledao pored Ane Ivanović

Nekadašnji njemački reprezentativac Bastian Schweinsteiger dobio je priznanje za muškarca godine u svijetu sporta od strane magazina GQ.

Schweini se tim povodom pojavio na dodjeli nagrada u Berlinu, a došao je skupa sa suprugom Anom Ivanović koja je privukla daleko veću pažnju.

Dobro je poznato da Ana nema nikakvu potrebu da se oblači provokativno obzirom da uvijek blista od ljepote, ali kada toj ljepoti dodatmo i sinoćnji zanosni dekolte dobijemo damu u koju su svi gledali.

"Hvala što ste izabrali mene i hvala mojoj predivnoj ženi Ani. Hvala za nevjerovatnu večer", rekao je između ostalog Schweinsteiger prilikom preuzimanja priznanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi