EA Sports konačno objavio listu deset igrača s najboljim ocjenama na FIFA 19

TOP 3 se nije mijenjao

EA Sports konačno objavio listu deset igrača s najboljim ocjenama na FIFA 19

Endin Čaušević

Ljubitelji video igrica s velikim nestrpljenjem očekuju da se u prodaji konačno nađe FIFA 19 za koju kažu da će nadmašiti sve ostale fudbalske igrice.

EA Sports je u prethodnih nekoliko mjeseci najavio da će FIFA 19 biti totalno drugačija od ostali, te da je ovo nešto najbolje što su napravili. Ljubitelji igrica jedva čekaju 22. septembar kada će se FIFA 19 naći u prodaji.

Desetak dana pred premijeru EA Sports je odlučio otkriti imena deset fudbalera koji imaju najveće ocjeni na novoj FIFA 19. TOP 3 se nije mijenjao, a i dalje tu su Cristiano Ronaldo, Lionel Messi i Neymar.

CR je prvi na listi s ocjenom 94 koliko ima i drugo plasirani Messi, dok Neymar ima ocjenu 92 i nalazi se na trećem mjestu. Ocjenu 91 ima čak šest igrača, a to su: Luka Modrić, Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Sergio Ramos, Luis Suarez i David de Gea. Deseti na ovoj listi je Toni Kroos s ocjenom 90.

The top 10 players on FIFA 19 have finally been revealed by EA Sports ahead of its release

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi