S Neymarom na PRO Evolutionu se može "roniti" duže od 14 minuta

Brazilac izgleda zapanjujuće realno

S Neymarom na PRO Evolutionu se može "roniti" duže od 14 minuta

EA Sports sa svojom FIFA-om i Konamijev PES konstantno jedni druge tjeraju na poboljšanja, a koliko uspijevaju u tome pokazuje primjer Neymara koji na PES-u izgleda nestvarno realistuično.

"Napraviti" Neymara "da valja" je bio poseban izazov i za jedne i za druge na izdanju 2019, a čini se da je Konami tu odnio ubjedljivu pobjedu.

Brazilac je proveo ukupno 14 minuta na podu tokom Svjetskog prvenstva, ali zahvaljujući kontroverznoj opciji PES-a, možete provesti onoliko vremena koliko želite kako bi s Neymarom usavršili olimpijsko ronjenje.

Za ronjenje, morate istodobno pritisnuti sljedeće četiri tipke - L1, L2, te lijevi i desni analogni štapić. To je stvarno tako jednostavno.

Na kraju budimo pošteni, Neymar je fauliran deset puta u meču Brazilu i Švicarske, najviše od bilo kojeg igrača na Svjetskom prvenstvu. Rekord svih vremena drži napadač Engleske Alan Shearer koji je fauliran 11 puta protiv Tunisa 15. juna 1998. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi