EA Sports napravio promjene: Cristiano Ronaldo više nije na naslovnici FIFA 19

U susret Ligi prvaka

EA Sports napravio promjene: Cristiano Ronaldo više nije na naslovnici FIFA 19

E. Čaušević

FIFA 19 sigurno je jedna od najpopularnijih igrica na svijetu, a EA Sports se trudi da svojim novitetima što više obraduje igrače.

Mnogi su nestrpljivo čekali prošle godine da se FIFA 19 pojavi u prodaji jer po prvi put je EA Sports dobio licence skoro za sva takmičenja. Na naslovnici se nalazio Cristiano Ronaldo koji je ovu igricu krasio i na prethodnom izdanju, ali u dresu Real Madrida.

No, pred mečeve Lige prvaka EA Sports je odlučio malo osvježiti stvari, odnosno promijeniti naslovnicu. Na njoj se više ne nalazi Cristiano Ronaldo, te su ga zamijenila čak trojica igrača.

Pošto je EA Sports uspio da dobije lincencu Lige prvaka nakon deset godina odlučili su se za ovu promjenu. Sada se na naslovnici nalaze Neymar, Paulo Dybala i Kevin De Bruyne. Nokaut faza Lige prvaka počinje već u utorak nakon skoro dva mjeseca pauze.

Top Komentari

Zoilomas
Jadnici, misle da je naslovna slika razlok zbog ceka gube popularnost. A pet godina izlazi fifa niste se nije u njoj promjenilo.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi