Georgina rođendan proslavila bez Ronalda, ali i bez zaručničkog prstena

Veza u krizi?

Georgina rođendan proslavila bez Ronalda, ali i bez zaručničkog prstena

Dok Cristianu Ronaldu na terenu ide sjajno, čini se da mu u privatnom životu u posljednje vrijeme baš i ne cvjetaju ruže.

Portugalski list Correio da Manha piše da je veza Cristiana Ronalda i njegove zaručnice Georgine Rodriguez u krizi, čemu svjedoči i informacija da je lijepa Argentinka svoj rođendan proslavila u domovini, dok je fudbaler Juventusa boravio u Rimu.

Dok je Ronaldo u nedjelju sa svojim saigračima iz Juventusa igrao meč protiv Lazija, Georgina je bila u Argentini gdje je proslavila svoj 25. rođendan.

Isti izvor piše i da je Georgina Rodriguez tri mjeseca nakon zaruka prestala nositi zaručnički prsten vrijedan 700.000 eura, što dodatno podgrijava špekulacije o tome da nije sve tako idilično.

Ipak, Cristiano Ronaldo je svojoj zaručnici čestitao rođendan putem Instagrama, gdje je objavio njihovu zajedničku fotografiju koja je nastala nešto ranije.

"Čestitke najljepšoj ženi koju je Bog poslao na moj put", napisao je Portugalac u opisu fotografije.

View this post on Instagram

Felicidades a la mujer más maravillosa que Dios pudo poner en mi camino ❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

A za to vrijeme, Georgina je uživala u Buenos Airesu...

Kao što možete vidjeti, na ruci prelijepe Georgine nema prstena koji je vidljiv na fotografiji objavljenoj 17. januara.

View this post on Instagram

Buenas n🌓ches... #night #love #dinner

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti