Majka Cristiana Ronalda se bori za život, vratio joj se rak dojke
Ronaldova majka je rak pobijedila prije 12 godina, a nadamo se da će i sada.

Operisana u Madridu

Majka Cristiana Ronalda se bori za život, vratio joj se rak dojke

Vrlo tužne vijesti stižu nam danas iz porodice Cristiana Ronalda.

Njegova majka Dolores Aveiro (64) bori se za život obzirom da joj se vratio rak dojke. Ona ga je pobijedila 2007. godine, ali se vratio i Dolores je podvrgnuta novoj operaciji.

Sada za nju slijede zračenja i borba za život, a nadamo se da će i ovog puta da pobijedi. "Operisana sam u Madridu. Slijede mi zračenja i borba za život", poručila je ona u razgovoru za jednu portugalsku televiziju.

Inače, pomenute 2007. godine Ronaldo je donirao čak 100.000 eura bolnici koja je spasila život njegovoj majci, a finansirao je i izgradnju Centra za borbu protiv raka u rodnoj Madeiri.

Pružala mu podršku tokom afere za silovanje

Dolores je krajem prošle godine, dok je trajala Ronaldova afera oko silovanja, više puta javno pružala podršku svom sinu.

Ona je bila sigurna da će se dokazati da Ronaldo nije kriv, te da je to još samo jedan pokušaj da neka anonimna djevojka postane popularna koristeći njegovo ime.

"Iako sam sada daleko od tebe uvijek sam tu kao tvoja podrška. Sve će biti u redu. Bog je veliki", poručila je tada Dolores.

Inače, Ronaldo ne krije da je vrlo vezan za majku i da je to najvažnija žena njegovog života.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti