7

Komentari (7)

brutal_bandal
Ja imam fifu 18 i fifu 19
Manager
Ante G.
Sve zavisi... Ako igras online, Ultimate Team, Fifa je miljama ispred PES-a. Ne mogu se porediti uopste. I to je ono sto Fifa-u odvaja. Danas svi igraju online, tu je Fifa neprikosnovena, to je ono sto joj daje draz. Ako igras offline, protiv druga, i PES je ok. Ali u svemu ostalom vise ne mogu da se porede ove simulacije.
Manager
@Ante G. Onaj ko je igrao fudbal, uživo svojim nogama šutao loptu, ako je malo zbiljnije igrao fudbal, barem seoske turnire da je igrao, zna, vidi, osjeti da je PES, odnosno gameplay PES-a, najbolja elektronska simulacija fudbalske igre koja postoji. Za one koji nisu igrali fudbal, barem poluozbljno, za njih je FIFA bolja radi svega tog što si ti naveo. Ali FIFA što se samog gameplaya, odnosno same simulacije igre, fizike u igri i slično tiče ne može s PES-om, nikada niko nije mogao, a naročito ne FIFA. Eh sad je samo stvar kome je šta bitnije i ko šta traži od igrice.
Keno
Ante sta radis na Bosanskom portalu, idi dijete na HR
realno_govoreci
@Manager ispade svi profi fudbaleri koji igraju fFIFU nisu lopte nogom sutnuli.Druze stvar je ukusa i tu nema rasprave.Tebi je PES nekom je FIFA,nekom je realnija FIFA nekome PES.
Manager
@realno_govoreci profi fudbaleri koji igraju FIFU i žele da mi znamo da oni igraju FIFU, zna se zašto oni igraju FIFU ;) :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti