Profesorica matematike vrućim fotkama iz kreveta proslavila rođendan, pa je sve začinio McGregor
Foto - Instagram

Imaju odličnu saradnju

Profesorica matematike vrućim fotkama iz kreveta proslavila rođendan, pa je sve začinio McGregor

Midhat Šljivak

IBF šampionka svijeta bantam kategorije u boksu, Australka Ebanie Bridges, proslavila je 37. rođendan u velikom stilu. Ona je počastila pratioce vrućim fotografijama iz kreveta, a čestitku joj je uputio i Conor McGregor.

Ebanie Bridges proslavila je svoj 37. rođendan. Australska bokserka i IBF šampionka svijeta bantam kategorije odlučila je sve proslaviti u svom stilu - golišavo.

Prsata profesorica matematike iz Sydneyja počastila je pratioce vrućim fotografijama iz kreveta i poručila je kako to nije sve što će dobiti, posebno oni koji joj plaćaju za sadržaj na poznatoj platformi za odrasle.

"Osjećam se blagoslovljeno na svoj rođendan. Širim ljubav po platformi uz popust za pretplatnike tokom kompletnog mjeseca. Jedva čekam da ga proslavimo tamo i ići ćemo uživo i sutra", napisala je Ebanie.

Oglasi

Ipak, ono što je privuklo veliku pažnju i što je poprilično 'začinilo' sve je komentar irske MMA zvijezde Conora McGregora.

The Notorious je čestitao rođendan svojoj saradnici i nazvao ju je 'najvećom'. Naravno, to je izazvalo veliku pažnju i brojne komentare.

Conor i Ebanie su često skupa u posljednjih nekoliko mjeseci. Imali su poslovnu saradnju, no dosta je onih koji su zbog prisnosti uvjereni kako se tu nešto više dešava.

Ona je međutim odbila priče o bilo kakvoj aferi s Conorom. Tvrdi da je sve samo posao.

"Sve je to promocija. On je pametan čovjek i biznismen i radi zaista odlične poslove. Javio mi se i pitao me želim li biti dio promotivnog tima. A bolje od mene ne može, definitivno", istakla je Ebanie.

Dok joj karijera stoji u mjestu Bridges je našla način da zaradi novac, a treba istaći da je u karijeri odradila 10 borbi i ima učinak od devet pobjeda i jednog poraza.

Oglasi