Rođenje bebe izazvalo haos u životu zvijezde Reala, bivša poručila da joj "nije nestalo municije"

Nastavlja se 'rat' Karoline i Edera

Rođenje bebe izazvalo haos u životu zvijezde Reala, bivša poručila da joj "nije nestalo municije"

Edmir Škorić

Zvijezda Real Madrida Eder Militao ostavio je Karoline Limu ljetos, neposredno prije nego će mu ona roditi djevojlicu Ceciliju.

Iako su Eder i Karoline djelovali kao jako sretan par, došlo je do određenih nesuglasica, a ubrzo i do potpunog razlaza. 

Defanzivac Real Madrida i brazilske reprezentacije i dalje je u problemima s bivšom suprugom, nakon što je pokrenut drugi sudski proces za određivanje alimentacije njegove kćeri na 1200 eura mjesečno.

Žalba je iznenadila influencericu, koja je preko svoje advokatice, Gabrielle Garcije, izrazila da "nije željela ovo izlaganje" i da su pregovarali o ovoj cifri "izvan suda". 

Ona smatra da je 1200 eura mjesečno premalo s obzirom na to koliko zarađuje njen bivši suprug od ugovora s Real Madridom, pa je odlučna da nastavi svoju borbu i očito da želi mnogo više novca.

Oglasi

"Danas sam opet iznenađena još jednim procesom mog bivšeg i opet sam za to saznala preko medija. Još uvijek nemam 100% pristup ovom procesu. Kažem vam samo jedno: ako je istina sve što izlazi u medijima (a nadam se da nije), više neću šutjeti. Neću se više praviti da se ništa ne događa, neću više da zatvaram oči. Sada počinje pravi rat", poručila je Lima putem društvenih mreža.

"Ja sam žena, ja sam majka, imam svoj karakter i, hvala Bogu, imam glas. A možda to i smeta . Pitam se koliko je žena prošlo kroz istu situaciju. Zato ću sada svojim glasom razotkriti sve kroz što sam prošla, kroz što prolazim i kroz što ću tek proći. Neću dopustiti da bilo koji muškarac, a ponajmanje otac moje kćeri, slomi moj karakter i ono što ja zapravo jesa. I manje laži o meni. Zna ko je bio sa mnom, ali sada ćete znati svi", poručila je.

"Puno puta sam pokušala sve riješiti na najbolji mogući način, bez uplitanja pravde i advokata, bez eksponiranja. Pa pošto se želite boriti, idemo se boriti. I možete biti sigurni da nisam ostala bez municije", istakla je Brazilka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi