Ovako izgleda djevojka kada je ostavi zvijezda Real Madrida

Utučena Karoline

Ovako izgleda djevojka kada je ostavi zvijezda Real Madrida

Edmir Škorić

Brazilska manekenka Karoline Lima nedavno je prekinula vezu sa štoperom Real Madrida Ederom Militaom.

Militaova sada već bivša partnerka je sada sa suzama u očima na Instagramu imala malu ispovijest nakon vijesti da je brazilski reprezentativac podnio zahtjev za njenu zabranu zbog niza uvredai verbalnih napada.

"Od mene tražite da govorim, oprostite ali ne mogu. Trenutno nisam jaka. Moj advokat će govoriti u moje ime. Sve će biti u mojoj odbrani", kazala je uplakala Karoline, dodavši:

"Što se mene tiče, dobro sam. To dobro znaš ko sam ja. Volim te".

Mnoge je iznenadio prekid veze Karoline i Edera ovog ljeta. Oboje su imali dobar odnos, rodila im se kćerka Cecilija i niko nije mogao ni pretpostaviti ovakav kraj.

"Odlučili smo završiti i vjerujemo da je to najbolja odluka. Uvijek ćemo imati vezu koja je Cecilia i ona će uvijek biti prioritet za nas, za naše živote, a to je ono što je stvarno bitno", izjavila je manekenka.

Oglasi

Eder je kasnije tužio svoju bivšu djevojku za klevetu na društvenim mrežama, a ona sve to uplakano priznala.

Defanzivac Reala tvrdi da trpi konstantno uvrede na svoj račun i da je "konstantno maltretiran".

Karoline je "šokirana" ovom viješću jer nije očekivala ovakvu pravnu epizodu u režiji bivšeg partnera.

Oglasi

"Nije znala apsolutno ništa, doznali smo iz medija. Bilo je to nešto što stvarno nismo očekivali. Karol je još uvijek užasnuta i ne želi se u ovom trenutku pojaviti niti demonstrirati. Upija sve, ali mi smo već predani pripremi svoje odbrane “, rekao je tim advokata koje je angažovala Brazilka.

Iako je prekinula sa jednom od Realovih zvijezda, Karoline nastavlja da živi u Madridu sa djetetom. Nedavno se fotografisala sa djevojkama Realovih igrača Danija Carvajala, Thibauta Courtoisa i Davida Alabe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emial766
Nikad ama nikad ne vjeruj zenskim suzama!!
11 0
King_Kenny
...znsci silikonjara je dobila sut kartu...ali ima srece da mu je rodila dijete pa se osigurala da ce moci da ga muze godinama...
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi