Zvijezda Real Madrida djevojku ostavila u devetom mjesecu trudnoće?

Navodno je došao kraj ljubavnog puta

Zvijezda Real Madrida djevojku ostavila u devetom mjesecu trudnoće?

Edmir Škorić

Stoper Real Madrida Eder Militao (24) na odmoru je u rodnom Brazilu.

Militao je imao uspješnu sezonu, u kojoj je s Real Madridom osvojio i Ligu prvaka i La Ligu, a on lično može da bude prezadovoljan svojim partijama. Postao je neizostavan član u timu Carla Ancelottija, a važan faktor je i za odbranu brazilske reprezentacije.

Prije nego što je otišao u Brazil na odmor, neko vrijeme provodio je u Sjedinjenim Državama, te je nastupio i u jednoj humanitarnoj utakmici sa mnogim drugim zvijezdama.

Karoline Lima, njegova prošlogodišnja djevojka, nalazi se u Madridu, gdje će roditi prvo dijete, djevojčicu Ceciliju.

No, čini se da odnos između njih dvoje škripi. Karoline je prije nekoliko dana kritikovala Edera na Instagramu: "On nije sa mnom, zabavlja se u najtoplijim noćnim klubovima u Miamiju".

Oglasi

Brazilski tisak piše da se šuška da su Eder i Karoline prekinuli. Manekenka je informaciju prenijela kroz nedavne promjene napravljene u kući, gdje je zamijenila tapetu koja joj se nije svidjela, ali ju je prethodno zadržala jer se sviđala nogometašu.

"Oscilira između toga da se osjećate dobro sami i da imate povjerenja u budućnost i da ste depresivni i beznadni. Sa sobom ima samo nerođenu djevojčicu, porodica joj je u Brazilu, Eder je na odmoru. Karoline je imala porodično fotografisanje, sama, i misli da će tako biti i dalje", rekli su rođaci manekenke za AmSud press.

Karoline se prije veze s Militaom povezivala s Neymarom, no to se na kraju ispostavilo netačnim iliti fake vijestima. Zanimljivo da je ova brazilska influencerica ranije ove godine u javnost izašla s tvrdnjama da nije jednostavno biti u vezi s nekim ko ima drugačiju boju kože, odnosno da su bili evidentni komentari na osnovu njihove različitosti.

"Mnogo predrasuda. Zapravo, ako tu osobu ne volite jako jako jako, jako je teško. To je veliki pritisak, pogotovo ako postoji razlika u boji kože. Društvo je trulo i pokvareno", priznala je brazilska ljepotica.

"Govore stvari za koje znam da ne bi rekli da sam imala vezu s nekim momkom bijelog lica i svijetlih očiju. Znam jer mi se to već dogodilo i stvarno je bolesno", kazala je.

Oglasi

Veza između nje i Edera bila je izuzetno snažna, ali čini se da je sada blizu kraja.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeoK5KiMuwS/?hl=en[/instagram]

Najnovije vijesti