Bez fudbala se ne može ni na odmoru: Edin u ulozi golmana nemoćan protiv sina Danija

Amra objavila story

Bez fudbala se ne može ni na odmoru: Edin u ulozi golmana nemoćan protiv sina Danija

Eldar Ganibegović

Najbolji bh. fudbaler Edin Džeko u Dubrovniku uživa u zasluženom odmoru poslije naporne sezone.

U dresu Intera Edin Džeko je u minuloj sezoni osvojio dva trofeja, italijanski Superkup i Kup, a sezonu je završio 14. juna u Zenici na sjajan način kada je izborio penal i postigao dva gola u pobjedi protiv Finske (3:2) u 4. kolu B3 grupe Lige nacija.

Odmah nakon toga zaputio se na svoju omiljenu destinaciju za odmor, Dubrovnik, gdje je razvio i biznis.

Zajedno s njim na odmoru su supruga Amra, te djeca Una, Dani i Dalia, pastorka Sofia, kao i mnogobrojni prijatelji poput Ervina Zukanovića, Eldina Adilovića...

Da Edin ni na odmoru ne može bez fudbala pokazala je Amra koja je na Instagram story objavila zanimljiv videozapis.

Dijamant je bio u ulozi golmana, a sin Dani u ulozi šutera. Naš kapiten nije imao nikakve šanse, jer je Dani sjajno izveo penal i pogodio.

Top Komentari

Husrefbeg22
gdje nade tako nakaradno ime za dijete, pored toliko lijepih bosnjackih imena???
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi