Džeko večerao s porodicom u svom restoranu u Dubrovniku, a onda je pozvao glavnog kuhara da dođe

Dijamant na zasluženom odmoru

Džeko večerao s porodicom u svom restoranu u Dubrovniku, a onda je pozvao glavnog kuhara da dođe

E. Čaušević

Najbolji bh. fudbaler Edin Džeko nakon duge sezone odmara se s porodicom u Dubrovniku.

Poznato je da je Džeko prije nekoliko godina kupio kuću u Dubrovniku i svakog ljeta provede najveći dio odmora u ovom hrvatskom gradu.

Također, Džeko je odlučio da pokrene i biznis u Dubrovniku, te je prošle godine otvorio luksuzni restoran "Ezza"

Naravno, nakon dolaska u Dubrovnik bilo je očekivano da Džeko posjeti svoj restoran, a sinoć je s porodicom i prijateljima uživao na večeri.

Na Instagramu je objavio nekoliko storyja iz svog restorana, te je jasno da je itekako zadovoljan kako stvari idu. No, jedan od videa sa sinoćnje večere je posebno privukao pažnju svima.

Opis nije dostupan.

Naime, u jednom trenutku Džeko je odlučio pozvati glavnog kuhara da im se pridruži, te mu je čestitao na sjajno napravljenim jelima u kojima su bh. napadač i njegovo društvo uživali.

Džeko je kuharu i svom partneru u ovom restoranu Arminu Hadžiću pružio ruku i čestitao na sjajnoj večeri, a sve to je snimila i objavila na Instagramu njegova supruga Amra.

Top Komentari

celikze
Dragi Dzeko nemoj biti papan.Mani se ovih sranja.Drustvene mreze objava pusti to uzivaj za sebe.
11 2
Nek_komsiji_crkne_krava
Sljedeci put malo o tome jel kakio i kakva mu je stolica? Nesporno da je nas Dijamant ali ste pretjerali sa njim i njegovim privatnim zivotom. Ima li ista o mladim sportistima i talentima koji dolaze?
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi