Ljubav između Edina i Amre nikada nije bila jača, a fotografije sa romantičnog odmora to pokazuju

Uzeli malo vremena za sebe

Ljubav između Edina i Amre nikada nije bila jača, a fotografije sa romantičnog odmora to pokazuju

Endin Čaušević

Edin i Amra Džeko sigurno su jedan od najpoznatijih parova na bh. sceni.

Edin i Amra su zajedno već desetak godina i uživaju u svojoj ljubavi što se može vidjeti često i po njihovim objavama na društvenim mrežama.

Oni zajedno imaju troje djece, a na putu je i čevrto jer je Amra prije nekoliko mjeseci potvrdila da je u drugom stanju, te da će njihova porodica uskoro dobiti i novog člana.

Iako je Džeko tokom sezone pretrpan zgusnutim rasporedom, a to se posebno odnosi na ovu sezonu u kojoj se utakmice igraju skoro svaka tri dana zbog Svjetskog prvenstva koje počinje za mjesec dana.

Međutim, i pored svega toga Edin i Amra koriste svaku priliku da što više vremena provedu zajedno, te su uspjeli da pronađu i malo vremena samo za sebe.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Oni su otputovali na kratki romantični odmor i oboje su objavili nekoliko fotografija na Instagramu, ali nisu željeli otkriti svoju lokaciju na kojoj se nalaze.

Jasno je da ljubav između Edina i Amre nikada nije bila jača, a fotografije sa ovog prelijepog mjesta su to samo dodatno potvrdile.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

Realist
To je to sporrsko novinarstvo koje ovaj portal zagovara, ko je koga zaveo, ko ima bolje sise, a ko bolji guz, ko je veći musliman među sportašima. To se trazi u sportskom novinarstvu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi