18

Komentari (18)

fantasma
I kod kuce si u kuhinji?
Rodjeni66
Gdje je djeci dao Hrvatska imena,kad je Dani""pravo Arapsko ime.a Una"kao ime se spominje samo u BiH po rijeci Uni!!!ako neznaš porijeklo imena ukucajte značenje imena na internet i sve ce vam biti jasno.A možda Hrvati daju svojoj djeci Arapska imena pa vi mislili da je ime hrvatsko!
Vrbaski
Ma, pusti vidiš da nem pojmao porijeklu imena. Gdje ćeš naći ime da je više Bosansko od Una. Kladim se da on kao i većina nasnosineko arapsko, tursko ili perzijsko ime.
Kugla
Ito ponosno ga nosim
1946
Ajde ne siri patriotizam po internetu kad ni osnovnu gramatiku ne znas. Logicno da ce otvoriti restoran u Dubrovniku koji posjecuju sve svjetske zvijezde i milioneri stalno, nece sigurno otvoriti u kalesiji
Koba84
Ma boli i mene *****
pjanke.sa
Pa ovom nadri-novinaru stamparska greska u svakom pasusu!!! Pa jeste li vise normalni idioti nesposobni!!!
Kugla
Puno je ljepse otvoriti restoran u Hrvatskoj nego u Bosni
Malmi_Suomi
@Kugla ti očigledno od kako si se registrirao na ovom portalu ne možeš a da negativno , naravno , ne prokomentarišeš o Džeki.
Tebi i takvima i treba trljati nos sa NJEGOVIM milijunima Eura, maraka, funti, EKSERA.
Ljubomora nije dobra i nije zdrava vjeruj mi.
I na kraju krajeva , njegove pare i neka otvara restorane i po Nikaragvi njegova stvar.
p.s. samo malo strpljenja i pročitati tvoju povijest pisanja i komentare .... pa na svaku objavu o DIJAMANTU ti si prisutan. A što li -;))
Malmi_Suomi
@Kugla -in komentar ( jedan od 1000).
15.11.2019 godine: Najuriti smrdljivog Džeku???
Pa ti nisi normalan jarane FAKAT!!!
Kugla
Ja se nestidim svojih komentara stojim iza svakog. Uvijek isto pitam sta je reprezentacija postigla sa Dzekom pa ga toliko kujete u zvijezde. Vi kazete dzeko promovise Bosnu a u Hrvatskoj otvara restoran a u Bosni mu se gadi i kahvu popiti
Kugla
Nije jedan od 1000 vec 1 od 176
Malmi_Suomi
@Kugla da sam na tvom mjestu ( a Bogu hvala nisam) od tvojih 175 komentara 169 je negativno o EDINU DŽEKI.
Burazeru , pašice nije bolest sve što boli ali FAKAT.
Od 08.09.2019 ti uporno se pitaš nešto?????
Eeeeeee moj jarane ja nemam sa tobom šta više komuniciram.
2 godine ti UPINJEŠ hahahahaha a znaš koliko se ON nasekirao? Ajiiiii
Dosvidanja i imaš pozzz od Džeksa tvoj je FUN-:))))
Malmi_Suomi
Šukno ti ga je " negdje nesta " pa 2 godine ti ga ponizavaš , mislim u pokušaju si da ga poniziš ali NIKAD vjeruj mi, na ovom portalu. Nije bolest sve što boli. zdricaVo-;)))
Kugla
Sto ce se on sekirati njemu je dobro u Hrvatskoj djeci je dao Hrvatska imena jer se stidi Bosanskih a ti njega samo brani i voli to je tvoje ja samo iznosim cinjenice i svoje misljenje. Nikad nikoga ne vrijedjam kao ti

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Vrbaski
Baš lijepa narodna imena, da su mu živi i zdravi., a ne ko ova arapsko perzijska što su nas roditelji kaznili s njima.
Kugla
Nek su mu ziva i zdrava imena jesu lijepa,lijepa su i srpska imena al ja svome dijetu nebi nikad dao srpsko i hrvatsko ime. Svojoj djeci sam dao tradicionalna bosanska imena i oni ih ponasno nose
salt_city
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.