Edin Džeko odmah nakon Romine pobjede nad Torinom doputovao u Sarajevo
Bh. napadač je odlučio da kratko posjeti svoj rodni grad i prijatelje s kojima je sinoć uživao.

Uživao na večeri s prijateljima

Edin Džeko odmah nakon Romine pobjede nad Torinom doputovao u Sarajevo

E. Čaušević

Fudbaleri Rome jučer su pred svojim navijačima pobijedili Torino sa 3:2 u okviru 20. kola italijanske Serije A.

Nakon što se oporavio od povrede bh. napadač Edin Džeko se konačno vratio u početnu postavu rimskog kluba, a čak je dobio i kapitensku traku na jučerašnjoj utakmici. Ipak, Džeko se nije uspio upisati u strijelce, no sigurno da je za njega najvažnije da je Roma osvojila nova tri boda.

Odmah nakon utakmice Džeko se uputio ka rimskom aerodromu, te je doputovao u rodno Sarajevo. Džeko se sinoć družio sa svojim prijateljima u restoranu "Tratorria Uno", a nekoliko fotografija osvanulo je na društvenim mrežama.

Nije poznato koliko je Džeko dobio slobodno, odnosno koliko će se zadržati u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. No, sigurno da je iznenadio svoju porodicu i prijatelje iznenadnim dolaskom odmah nakon utakmice Rome i Torina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi