8

Komentari (8)

GMOKokosh
Divni su. Lijepo ih je vidjeti. Dzeko ponosu nacije, vole te tvoji bosanci
Ante G.
Ja sam mislio da vi mrzite srbe, hrvate... Kada otvorim ovako neku vijest o Susicu, Dzeki, Pjanicu, kada vidim kako njih mrzite, onda je sve jasno. Sami sebe ne podnosite.
teddy sheringham
Pojma ti nemaš fašisto. Niko nikoga ne mrzi, to možda ti govoriš u svoje ime.
Ante G.
Pogledaj komentare o Dzeki... Zena ovakva, onakva, kada god se pomene, nema cega se nisam nacitao. Susic vas odveo na SP, pljujete ga kao da vam je sve pobio. Teniser onaj nesretni, nema sta ne pisete o njemu. Djedovic igrao za BiH, pljuju ga kao izdajnika... Ma da ne pominjem vise. Uglavnom mrznja kraj i pocetak zivota. Kao Andric sto je rekao, Bosna je zemlja mrznje...
infinity2612
Nikad mi Edin nece biti jasan po pitanju koju je izabrao za zenu...
forza_juve
Zato on i jest tu a gdje si ti?
izvoristine
Jel Amra uskoro postaje baka?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.