Zvijezda Kosova i Lillea stigla u Prištinu i napravila gest koji mališani nikad neće zaboraviti
U vrijeme praznika Edon Zhegrova je obradovao mališane u Prištini.

Edon Zhegrova oduševio

Zvijezda Kosova i Lillea stigla u Prištinu i napravila gest koji mališani nikad neće zaboraviti

E. Ganibegović

Vrijeme je praznika, što je posebno doba godine za djecu. A djecu u Prištini odlučio je da obraduje reprezentativac Kosova.

Kraj je decembra, vrijeme Božića i Nove godine, a posebno je ovaj period lijep za mališane i oni ga s radošću dočekuju.

Nažalost, neka djeca će Novu godinu dočekati u bolnici, no u Prištini se za njihove osmijehe pobrinuo reprezentativac Kosova.

Zvijezda Lillea i francuske Ligue 1, Edon Zhegrova, oduševila je mališane pedijatrijske klinike u glavnom gradu Kosova.

S paketićima se pojavio u ovoj ustanovi, a videozapis već se dijeli po društvenim mrežama i kupi samo pozitivne reakcije.

Oglasi

Uradio je zaista sjajan gest i sigurno inspirisao i druge sportiste da učine slične stvari, te nekome izmame osmijeh na lice.

Čudan životni put Edona Zhegrove

Ovaj 24-godišnji fudbaler rođen je u Njemačkoj (Herford), a vodi porijeklo s Kosova, pa zbog toga igra za reprezentaciju ove zemlje.

Bez obzira na to i dvojno državljanstvo koje ima, nikada nije igrao ni za jedan klub s Kosova ili iz Njemačke.

Karijeru je počeo u St. Truidenu iz kojeg 2017. godine odlazi u Genk i Belgija je, dakle, bila prva zemlja u kojoj je nastupao.

Basel ga prvo dovodi na posudbu, a onda otkupljuje za tri miliona eura 2020. godine, da bi ga godinu i po dana kasnije Lille kupio za četiri miliona više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi