Provokacija godine! Navijač Rivera brutalno ismijao napadača Boce

Ko se zadnji smije, najslađe se smije

Provokacija godine! Navijač Rivera brutalno ismijao napadača Boce

Ako ste gledali Superclasico, sjetit ćete se kako je napadač Boce Juniors Dario Benedetto provocirao fudbalere River Platea nakon što je zabio za vodstvo svog tima od 1:0 na Santiago Bernabeu u finalu Cope Libertadores.

Argentinski reprezentativac je u trenucima euforije plazio jezik protivničkom fudbaleru, ali vjerovatno se kaje što je to uradio sada kada se finale završilo tako kako se završilo.

River je do kraja regularnog dijela utakmice poravnao na 1:1 i izborio produžetke, nakon kojih je slavio sa 3:1 i postao prvak Južne Amerike. Ovo je bilo prvo finale Cope Libertadores u kojem su se sastali najveći rivali Boca i River, pa će utakmica ući u fudbalske anale.

Navijači River Platea ne prestaju da se naslađuju Dariju Benedettu, čiji ih je potez nakon gola toliko frustrirao da je kod nekih probudio i inspiraciju za do sada neviđenu provokaciju.

Jedan navijač Rivera odlučio je prelistati sportske novine koje su prepune vijesti o tome da je njegov klub osvojio Copa Libertadores, a u tome mu je "pomogao" upravo Benedetto. Kada pogledate video bit će vam jasno i na koji način...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti