Nestvarno: Preživio pad aviona Chapecoensea, a sada i stravičnu autobusku nesreću

Edwin je rođen pod sretnom zvijezdom

Nestvarno: Preživio pad aviona Chapecoensea, a sada i stravičnu autobusku nesreću

Midhat Šljivak

Igrači brazilskog Chapecoensea doživjeli su avionsku nesreću 28. novembra 2016. godine na putu prema Kolumbiji i gotovo kompletan tim je izgubio živote.

Nažalost, život je izgubila 71 osoba, a šest ih je preživjelo ovu nesreću.

Među onima koji su preživjeli bio je i čovjek imena Edwin Tumiri. Uspio je da se oporavi i da započne novi život, da bi prije dva dana doživio još jednu stravičnu nesreću i ponovo je preživio.

Autobus u kojem se nalazio pao je u provaliju visoku 150 metara. Poginula je 21 osoba, a Tumiri je ponovo imao sreće i preživio je sa još 13 ljudi.

Identične povrede je dobio kao u avionskoj nesreći. Leđa i koljeno su povrijeđeni, ali on se osjeća dobro.

"Izašao sam puzajući iz autobusa. Vidio sam da mi je koljeno povrijeđeno, sjeo sam i pomislio: Ponovo, ne mogu da vjerujem. Osjećam se zaista blagoslovljenim", rekao je Edwin.

Zaista nevjerovatno.

Top Komentari

Zgembic
Ili sto se kaze j narodu; ko je sretan ni u hali nije gladan:))
3 0
emanuelmacron
erp
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi